Se till att ni syns på Google

Sökmotoroptimering (SEO) är ett stort begrepp med hundratals aktörer och erbjudanden i alla prisklasser. Förutom att bygga bra hemsidor i grunden så kan även vi optimera er hemsida löpande mot valda sökord.

HemsidaDirekt SEO Bas

Med HemsidaDirekt SEO Bas ger vi er hemsida goda förutsättningar att synas på Google och locka trafik från tilltänkta kunder, utan annonsering! Detta genom att se till att den är kontinuerligt optimerad enligt de regler (algoritmer) som gäller för en modern sökmotor.

995
kr
i månaden - ingen bindningstid

SEO är ett stort område och ju högre konkurrens som råder inom den bransch där ni verkar, samt för de sökord ni är intresserade av, desto större blir prislappen. Det är inte ovanligt att företag betalar från 10.000 kr i månaden och uppåt.

Observera att detta erbjudande endast gäller befintliga HemsidaDirekt kunder.

Kontakta Oss
Vad ingår egentligen?

Vi har tagit fram ett prisvärt SEO-paket för mindre företag där vi ser till att de viktigaste kraven uppfylls, i huvudsak genom On-page optimering (det arbete som sker på själva hemsidan) mot de sökord ni vill prioritera.

Inlänkar (Off-page) innebär att andra webbplatser (bransch-index och webbkataloger m.m) länkar till er sida för att öka dess värde och synlighet. Vi sätter även upp och uppdaterar ert Google MyBusiness.

On-site optimering
Sidtitlar
Metabeskrivningar
Webbadresser
301-redirects
 
Se över innehåll
Laddningstider
Bildtaggar
Mobiloptimering
Off-site optimering
Inlänkar (6 st/år)
Sätta upp och uppdatera Google MyBusiness
15 år+
erfarenhet
600+
aktiva kunder
1200+
producerade hemsidor
Producerad av