Har ni behov av en ny logotyp?

Har ni behov av att ta fram en ny professionell logotyp till er verksamhet. Med en snygg logotyp blir företaget lätt att komma ihåg och utmärker sig i mängden.

En bra logotyp visar själen hos ditt företag

Har ni behov av att ta fram en ny professionell logotyp till er verksamhet eller piffa upp en redan befintlig? En bra logotyp visar själen hos företaget och förmedlar ett budskap. Syftet är att förena och ge en tydlig profil. Ditt företag blir lätt att komma ihåg och utmärker sig i mängden. En riktigt bra logotyp är oftast enkel men sticker ändå ut, är lätt att identifiera och väcker nyfikenhet. Några få sekunder bör räcka för att associera en logotyp med ett företag och dess verksamhet

Grafisk manual

Utöver logotyper kan vi även hjälpa er att ta fram en komplett grafisk profil. Enkelt uttryckt är detta en instruktion som anger hur logotyp, typsnitt, färger och grafik skall användas för ett företags eller en organisations kommunikation.
En grafisk profil kan exempelvis användas i samband med kampanjer, hemsidor, visitkort, annonser och liknande. Hör gärna av er till oss om ni är intresserade av att ta fram en grafisk profil för just era ändamål.
15 år+
erfarenhet
600+
aktiva kunder
1200+
producerade hemsidor
Producerad av