Webb

Som hemsidekund hos oss har du ett basabonnemang där det ingår drift, support, e-post och webmail, valfritt domännamn och funktioner som bildgalleri, bildspel, kontaktformulär, Google maps mm. Självklart är alla våra hemsidor som standard anpassad till alla enheter som dator, surfplattor och mobiltelefoner. Det bästa av allt? Priset - från 249kr/mån!*

Hemsida anpassad för alla enheter

Detta innebär att vi tar hänsyn till alla enheter besökaren tittar på er hemsida i, så kallad responsiv design. Oavsett om det är en surfplatta, dator eller mobiltelefon kommer er hemsida att fungera optimalt och se lika bra ut i alla enheter. Detta är standard för alla våra hemsidor.

"Jag har inte tid"

Jodå! Hos oss ingår kostnadsfria uppdateringar av text- och bildmaterial. Det enda du behöver göra är att tala om för oss vad det är du vill ändra så sköter vi resten.

Ytterligare funktioner

Med vårt språkstöd kan ni presentera er hemsida på flera olika språk. Besökaren navigerar enkelt mellan dom olika språken via flaggor.

Produktdatabasen gör det möjligt för dig att ladda upp och presentera ditt företags produkter på ett snyggt och smidigt sätt. Självklart är produktdatabasen responsiv och anpassar sig efter olika enheter som mobiler och surfplattor.

INTRESSERAD?

*Faktureras årligen