Produkter

Vi erbjuder allt från responsiv webbdesign till visitkort. Vi tar fram ett attraktivt material till oslagbara priser. Saknar du något här nedan? Välkommen att kontakta oss för en offert.

Webb

Som hemsidekund hos oss har du ett basabonnemang där det ingår drift, support, e-post och webmail, valfritt domännamn och funktioner som bildgalleri, bildspel, formulärmodul, nyhetsmodul, Google maps mm. Fria uppdateringar av text och bild ingår också. Självklart är alla våra hemsidor som standard anpassad till alla enheter som dator, surfplattor och mobiltelefoner. Dessutom, från 249:- / mån*!

*Faktureras årligen. Första året tillkommer en produktionsavgift.

Responsiv design

hemsida anpassad för alla enheter

Detta innebär att vi tar hänsyn till alla enheter besökaren tittar på er hemsida i, så kallad responsiv design. Oavsett om det är en surfplatta, dator eller mobiltelefon kommer er hemsida att fungera optimalt och se lika bra ut i alla enheter. Detta är standard för alla våra hemsidor.

Avancerat bildspel

Avancerat bildspel

Ett bildspel med många möjligheter. Klassiskt växlande, bilder med text eller med fiffiga funktioner - möjligheterna är många, välkommen med dina önskemål.

Sociala medier

Sociala medier

Vill du koppla ditt socialamediekonto till din hemsida? Inga problem, det fixar vi.

Produktdatabas

Produktdatabas

Produktdatabasen gör det möjligt för dig att ladda upp och presentera ditt företags produkter på ett snyggt och smidigt sätt. Självklart är produktdatabasen responsiv och anpassar sig efter olika enheter som mobiler och surfplattor.

Lösenordsskydd

googleanpassning

Vi gör din hemsida mer vänlig för Google! Genom att anpassa hemsidans texter och lägga in sökord relaterade till er bransch så gillar Googles sökmotorer din hemsida lite bättre.

Språkstöd

Språkstöd

Med vårt språkstöd kan ni presentera er hemsida på flera olika språk. Besökaren navigerar enkelt mellan dom olika språken via flaggor.

Vad kan vi mer?

Logotyp

Logotyp

Vi designar er nya logotyp eller piffar upp er gamla. Vi kan även skapa en temporär logotyp enbart för webben.

Trycksaker

Trycksaker

Vi tar fram trycksaker utifrån just era behov. Rollups, beachflaggor, flyers, broschyrer, brevpapper, visitkort m.m.

Fotografering

Fotografering

Behöver ni personalbilder, produktbilder eller bilder på just er verksamhet har vi fotografer som kan hjälpa till med det.

Videoproduktion

Videoproduktion

Vi kan hjälpa er ta fram rörligt bildmaterial för publicering på exempelvis sociala medier.